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小林観光ブルーベリー園 Kobayashikanko Blueberry Orchards

小林観光ブルーベリー園 Kobayashikanko Blueberry Orchards

新着情報 NEWS

ブルーベリー酢 Blueberry vinegar

ブルーベリー:氷砂糖:米酢orリンゴ酢を122で混ぜるだけ。

1週間ほどで色が出てきて、美味しくなります。

炭酸水で割って飲むのがGood

料理のソースとしてもお使いいただけます。

豚のスペアリブ3本に塩コショウをして、フライパンで表面がカリッとするまで焼き取り出す。

スペアリブを焼いたフライパンの余分な油をキッチンペーパーで取り、プルーベリー酢大さじ2、ブルーベリーの実を大さじ2、バルサミコ酢50ml、赤ワイン50mlを入れて匙からポタッと落ちるくらいまで煮詰め、塩コショウで味を整える。

焼いておいたスペアリブにかけて出来上がりです。

 

ぜひ試してみてください。

Blueberries: Frozen sugar: Rice vinegar or apple vinegar only 1: 2: 2 mixed.

Color comes out in about a week and becomes delicious.

It is delicious if it divides with carbonated water.

 

It can also be used as a cooking source.

Salt and pepper three spare ribs and bake in a frying pan.

Remove excess oil in a frying pan with kitchen paper, add 2 tablespoons of pruy berry vinegar, 2 tablespoons of blueberries, 50 ml of balsamic vinegar, 50 ml of red wine, simmer, and adjust the taste with salt and pepper to complete the sauce.

Add the finished sauce to complete the dish.

Please, try it.

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